Trung tâm thầy giáo Tài Năng Việt kính gởi quý Phụ huynh cùng học sinh bộ đề thi học tập kỳ 1 môn giờ đồng hồ anh lớp 9 mới nhất vị thầy cô trung trung tâm biên soạn 2017-2018

ĐỀ THI KIỂM TRA TIẾNG ANH HỌC KỲ 1 LỚP 9,

(CÓ ĐÁPhường ÁN CHI TIẾT- ĐỀ KIỂM TRA ANH VĂN LỚPhường 9)

(Thời gian có tác dụng bài 45 phút)


I. Choose the word in each group that has the underlined part pronounced differently:

1. A. enough B. rough C. laugh D. though

2. A. rise B. slyên C. smile D. kind

3. A. sure B. seem C. sense D. suit

4. A. machine B. chess C. speech D. reach

5. A. foolish B. choose C. noodles D. cook

6. A. camping B. program C. water D. happy

7. A. there B. nothing C. weather D. than

8. A. garbage B. garage C. orphanage D. message

9. A. change B. ginger C. guess D. luggage

10. A. crop B. pagodomain authority C. role D. hotel

II. Circle the best one (A,B,C or D) to lớn complete each sentence below:

1.The hotel is famous for its ......... arranged rooms.

Bạn đang xem: Thư viện đề kiểm tra môn toán 9

A. attractive B. attracted C. attractively D. attraction

2. .......... I really need is a long holiday. A. That B. What C. Which D. Who

3. George couldn’t help me. He .......... me to ask Kate. A. tell B. said C. told D. say

4. Tom hopes ......... a solution for our environment soon.

A. to be found B. finds C. to lớn find D. finding

5. Just keep on ............. what you lượt thích. A. vị B. did C. doing D. done

6. Tommy is in Hanoi now. He will leave ........... Hue next Sunday. A. for B. from C. at D. in

7. All of us were .......... that he came first. he hasn’t been working hard so far.

A. surprising B. to surprise C. surprised D. khổng lồ be surprised

8. Most children felt .............. on the New Year’s Eve.

A. excite B.. exciting C. excitement D. excited

9. He had his father............. his watch. A. fixed B. khổng lồ fix C. fix D. fixing

10. I prefer walking............ riding a bicycle. A. to B. than C. this D. for

11. The government ........... the flood victims with food, clothes and money..

A. gave sầu B. provided C. offered D. presented

12. When you take ice of the freezer, it .............. .

A. melts B. dissolves C. softens D. disappears

13. My mother is very keen ............ growing roses và doing gardening.

A. on B. in C. of D. about

14. The girl ............ next lớn Lan is a new student in my class. A. standing B. stvà C. to st& D. stood

15. We ........... dinner when my friends arrived yesterday evening.

A. are having B. is having C. were having D. was having

16. We can’t bởi vì our work at the office well............ any computers.

A. by B. on C. without D. within

17. I can’t rethành viên............ when I was young.

A. what life was like B. what life was C. how life was D. how life was like

18. I rethành viên ....... khổng lồ the zoo before. A. taking B. be taking C. being taken D. to take

19. She love sầu music a lot, especially music ......... by Martin. A. play B. playing C. to lớn play D. played

đôi mươi. We should wait here......... our teacher comes baông xã. A. before B. until C. after D. during

21. Young people are fond of ............. jeans. A. lớn wear B. wearing C. wore D. worn

22. My sister .......... to the national theater by her boy frikết thúc last night.

A. was taken B. takes C. took D. is taken

23. Mrs. Lien: “Could you help me lớn bring that heavy bag”/ Nam: ............

A. Sure B. No, thank you C. I hope so D. Yes, please

24. Long: “I promise. I won’t go to class late any more”./ His teacher: .........

A. Sure B. No, thank you C. I hope so D. Yes, please

25. In the kitchen, there was a ............... table.

A. beautiful large wooden round B. beautiful large round wooden

C. large wooden beautiful round D. round wooden beautiful large

26. He wasn’t ............. the job.

A. experienced enough to lớn B. enough experienced khổng lồ C. experienced enough for D. enough experienced for

27. Suddenly everybody toàn thân stopped ............ . There was silence.

A. talk B. khổng lồ talk C. talking D. for talking

28. She spends too much money ......... clothes. A. for B. with C. to lớn D. on

29. As the film went on, it became more & more .......... A. bored B. boring C. boringly D. boredom

30. It is ......... to lớn answer that question; no one can. A. impossible B. possible C. impossibly D. possibly

III. Give sầu the correct tense or khung of the verb in bracket.

31. Listen! I (think)...................... someone (knock)....................... at the door.

32. How many times you (see).................................. hyên ổn since he went lớn Edinburgh.

33. Mai (lose)......................... her keys, so she can’t get inlớn the house.

34. It (be).............. cold when we (leave).............. the house that day, và a light snow (fall)............

35. Joanna (tidy)......................... her desk, but now it is in a mess again.

36. Your oto looks very clean. You (wash)..................... it.

37. I spoke lớn Melanie at lunch- time. Someone ( tell)........................... her the news earlier.

38. Don’t you want(see)........................... this program?

39. What you (do)................................... if you (be) in my situation?

40. He never fails (arrive)............................ in time to lớn help me.

IV. Give sầu the correct khung of the word in capital letters.

41. The child should be punished because of his bad ………….. behave

42. What is the correct ………….. of this word ? pronounce

43. His parents are very ………….. of hyên. pride

44. If your work is ……………. , you’ll get a raise. satisfy

45. We’ve decided to lớn interview the best six …………. For the job. apply

46. Our main …………… to export are rice, coffee & rubber. produce

47. The ……………….. in this town are very friendly. reside

48. Many rural areas in Viet Nam have been …………. in the last few years. urban

49. She received a lot of …………. From her parents. courage

50. These shoes are smart, but they are very ………….. comfort

V. Fill in each numbered blank with one suitable word

George Washington was born on February 22nd, 1732 in Virginia. His (51)_____ were Augustine & Mary Washington. George (52) _____ up on a farm in Virginia. Little is (53) _____ of his early childhood. He attended (54) _____ irregularly from his 7th to his 15th year. His (55) _____ subject was mathematics. He learned lớn be a surveyor of l& when he grew up. He (56) _____ the army & was a leader during the American Revolution. He later became the first (57) _____ of the United States.

George Washington is (58) _____ by his people the "Father of our country". The Americans (59) _____his birthday on Presidents" Day in February. His (60) _____ is on the one-dollar bill.

VI. Choose the best answer ahy vọng a, b, c or d lớn complete the passage below.

There are more than 3,000 languages in the world today, but only about six are (61)……. languages of the world. Two – thirds of the world’s population (62)………….those six languages.

More than 300,000,000 people speak English as their first or (63)……… languages. Another 300,000,000 speak it as a (64)………. language. No one knows how many people speak it as a (65) …………… language. Chinese is the (66)………………language with more speakers than English. This is because of the huge (67)……… of Trung Quốc, more than one billion people.

More people study English than any other (68)………… . In many countries, the (69)………. in universities are in English. Many university classes are taught (70)……….. English even though the native sầu language is not English.

61. a. important b. essential c. major d. effective

62. a. talk b. say c. tell d. speak

63. a. native sầu b. national c. traditional d. main

64. a. first b. second c. alternative d. additional

65. a. foreign b. international c. abroad d. overseas

66. a. one b. only c. almost d. exceptional

67. a. kích thước b. area c. population d. people

68. a. means b. truyền thông media c. program d. language

69. a. notebooks b. textbooks c. program d. language

70. a. in b. on c. with d. by

VII. Rewrite the following sentences:

71. “Who does that suitcase belong to?” the policeman asked us

-> The policeman asked us whose …………………………………………………………………………………….

72. Please don’t say things like that.-> I wish ……………………………………………………………………………

73. He couldn’t repair the broken vase.-> The ……………………………………………………………………………..

74. They will have to change the date of the meeting again.

-> The date ………………………………………………………………………………………………………………….

75. John learnt to drive when he was eighteen.-> John has ………………………………………………………………...

76. I didn’t arrive in time khổng lồ see her.-> I wasn’t …………………………………………………………………………....

77. Mary is the most talented student in my school.-> No student …………………………………………………………

78. I haven’t seen that man here before.-> It’s …………………………………………………………………………..

79. The furniture was so expensive sầu that I didn’t buy it.

-> The furniture was too …………………………………………………………………………………………………….

80. “Please don’t make such a mess in your room.” his mother said.

-> His mother asked ………………………………………………………………………………………………………...

VIII) Use the following sets of words và phrases khổng lồ write sentences.

1) I went / school / age / six.- ....................................................................................................................

2) It / important / you / stop / smoke / at once.- ........................................................................................

3) He / start / cook / ten minutes ago.- ......................................................................................................

4) I wish / go / beach / you / last Sunday.- ................................................................................................

5) Learning / foreign language / necessary / us / get / job. //- ...................................................................

IX. Each line of the following passage contains one error. Find out & underline the error then correct it.(10)

Tet holiday is celebrating on the first day of the Lunar New Year. Example: 0/ celebrated

Some weeks after the New Year, the Vietnamese clean their houses 1………………..….

and paint the walls. New clothes are buying for the occasion. One or 2…………………..

two days before the festival, people make Banh Chung, that is the 3……………………

traditional cake, and others goodies. On the New Year’s Eve, the 4………………..….

whole family get together for a reunion dinner. Every members of 5………………..….

the family should be present during the dinner in which much 6………………..….

different kinds of dishes is served. On the New Year morning, the 7………………..….

young members of the family pay them respects to lớn the elders. In 8………………..….

return they receive sầu lucky money wrapping in red tiny envelopes . 9………………..….

Then people go khổng lồ visit their neighborhoods, friends and relatives. 10………………..….

The end

ĐÁP ÁN

Tổng số câu vào bài là 100. Điểm bài có tác dụng bởi tổng thể câu đúng phân tách cho 10.

Mỗi câu đúng được 0,5 điểm x 10 = 5 điểm

1D 2B 3A 4A 5A 6C 7B 8B 9C 10A

Mỗi câu đúng được một điểm x30= 30 điểm.

Xem thêm: Phương Pháp Giải Các Dạng Phương Trình Chứa Dấu Giá Trị Tuyệt Đối Và Cách Giải

1C 2B 3C 4C 5C 6A 7C 8D 9C 10A

11B 12A 13A 14A 15C 16C 17A 18C 19D 20B

21B 22A 23A 24C 25B 26C 27C 28D 29D 30A

Mỗi câu đúng được một điểm x 15= 15 điểm

1. think- is knocking 2. have you see

https://hanvietfoundation.org/thu-vien-de-kiem-tra.html

https://hanvietfoundation.org/thu-vien-de-thi.html

Trung Tâm Gia Sư Tài Năng ViệtLuôn đọc với update, hổ trợ các Quý Khách các đề thi cùng chất vấn Môn Tân oán các khối lớp hãy truy cập vào web:https://hanvietfoundation.org/ vào mụctlỗi viện đề thinhằm tìm hiểu thêm nhé chúc những Bạn thành công xuất sắc.