100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 mới năm 2021 - 2022 bao gồm đáp án | Đề thi Tiếng Anh 9 Học kì 1, Học kì 2 chọn lọc


Bộ đề tổng hợp Top 100 Đề thi Tiếng Anh lớp 9 lịch trình mới năm học tập 2021 - 2022 Học kì 1 & Học kì 2 tinh lọc, tất cả đáp án, cực sát đề xác nhận gồm các đề thi thân kì, đề thi học kì. Bộ đề thi được biên soạn bgiết hại hiệ tượng review năng lực học sinh tiên tiến nhất theo Thông bốn 22 của Sở giáo dục và đào tạo và Đào chế tác. Hi vọng bộ đề thi này sẽ giúp đỡ các bạn ôn luyện và đạt điểm cao trong những bài thi Tiếng Anh 9 bắt đầu.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 2 hóa 8 violet

Bộ đề thi Tiếng Anh 9 này được tổng hợp, chọn lọc từ đề thi của những ngôi trường trung học cơ sở bên trên cả được và được đội ngũ Giáo viên soạn lời giải chi tiết góp học sinh thuận lợi rèn luyện, Reviews năng lượng của mình. Để coi chi tiết, mời quí độc giả lựa chọn 1 trong các bộ đề thi dưới đây:

Bộ đề thi học sinh giỏi

*

Phòng giáo dục và đào tạo với Đào sinh sản .....

Đề thi Giữa học kì 1

Năm học 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Circle the word of which the underlined sound is pronounced differently from the others

1. A. divide B. religion C. primary D. comprise

2. A. compulsory B. industry C. hamburger D. eruption

3. A. enjoyed B. invited C. mended D. lasted

4. A. machine B. chair C. chechồng D. child

II. Choose the correct answer for each sentence

5.Vietnamese people are very .......... .

A. friend

B. friendly

C. friendship

D. friendliness

6. Lets about my problem.

A. talk

B. talking

C. to lớn talk

D. talked

7. Vietphái nam is a country. The weather is usually hot there.

A. tropical

B. cold

C. warm

D. heat

8. The doctor ...................... me not to lớn stay up too late at night.

A. advised

B. suggested

C. insisted

D. forced

9. She was siông chồng yesterday,.she was absent from school .

A. since

B. so

C. because

D. but

10. My friover is fond of .TV in the evening.

A. watching

B. to lớn watch

C. watch

D. watched

11. Some designers have sầu taken______ from Vietnams ethnic minorities.

A. inspiration

B. education

C. impression

D. tradition

12. 12. Jeans ______all over the world today.

A. is sold

B. was sold

C. will be sold

D. are sold

III. Give the correct form of the verbs in brackets.

13. I (see) .............................................her recently.

14. The children often love sầu (watch) .......................cartoons.

15. I wish It (not rain) ............................................. tomorrow.

16. This exercise must (do) ...................................carefully.

IV. Give sầu the correct size of these words

17. These clothes look very ............................ . (fashion)

18. Some designers have ...................... the Ao Dai by priting lines of poetry on it. (modern)

19. Nguyen Du is a famous Vietnamese . . ( poem )

đôi mươi. He always wears a .shirt. ( stripe )

V. Read the following passage and choose the best answer.

We dont only choose clothes lớn make us look21., we also use them to tell the world 22.our personality. The clothes we wear & our 23.as a whole give other people useful information about what we think and24.we feel. If we feel cheerful, we usually wear 25.clothes & if we feel 26.we sometimes put on dark clothes. But why bởi vì teenagers wear blachồng so27.? Is it because they feel miserable all 28.? This is unlikely lớn be the case. It is probably just because it is 29.to lớn wear blaông chồng, và young people they are real fans of 30. .

21.

A. attract

B. attractive sầu

C. attractively

D. attraction

22.

A. of

B. with

C. by

D. about

23.

A. appear

B. appearance

C. appeared

D. appearing

24.

A. which

B. what

C. how

D. when

25.

A. colorful

B. colors

C. colorfully

D. colorless

26.

A. depress

B. depressed

C. depressing

D. depression

27.

A. frequent

B. frequency

C. frequently

D. frequenty

28.

A. the time

B. the day

C. the week

D. the month

29.

A. fashion

B. fashionable

C. fashioner

D. fashioned

30.

A. fashion

B. fashionable

C. fashioner

D. fashioned

VI. Listen to a man talking about the findings of a survey on teenagers găng tay. Decide if the following statements are true (T) or false (F). (unit 3)

31. Unlike teenagers, adults dont get stressed. .................

32. 30 lớn 70 - year olds are experiencing higher stress cấp độ than they consider lớn be healthy. ................

33. The most common reason for teenagers stress is school. .................

34. Thinking about what to lớn vì after high school is not a source of áp lực for teens..................

35.Stress affects teens emotionally only. .................

VI. Rewrite these sentences (1m)

36. What a pity! I cant speak English well.

I wish..............................................................................

37.They built this hotel six months ago.

This khách sạn ..............................................................................

38. He likes wearing Jeans.

He is interested..............................................................................

39. It isnt necessary for me to wear the Ao dẻo today.

I dont ..............................................................................

40. Hanoi capital is generally not as exciting as Ho Chi Minh thành phố. (more)

Ho Chi Minc đô thị.........................................................................................................

1.B

2. C

3. A

4. A

5. B

6. A

7. A

8. A

9. B

10. A

11. A

12. D

13. have sầu seen

14. watching

15. wouldnt rain/ would not rain

16. be done

17. fashionable

18. modernized

19.poet

trăng tròn. striped

21. B

22. D

23. B

24. C

25. A

26. B

27. C

28. A

29. B

30. A

31. F

32. F

33. T

34. F

35. F

36. I wish I could speak English well.

37. This hotel was built six months ago.

38. He is interested in wearing jeans.

39. I dont need lớn wear the Ao dẻo today.

40. Ho Chi Minh city is generally more exciting than Hanoi capital.

*

Phòng Giáo dục đào tạo cùng Đào sản xuất .....

Đề thi Học kì 1

Năm học tập 2021 - 2022

Môn: Tiếng Anh lớp 9

Thời gian làm bài: phút

(Đề thi số 1)

I. Find one word whose underlined part is pronounced differently from the others

1. A. baggy B. minority

C. style D. symbol

2. A. casual B. sale

C. sleeveless D. slit

3. A. publish B. reputation

C. until D. fun

4. A. worked B. washed

C. appeared D. stopped

II. Circlethe best answers

1. The trùm said he would fly to Ho Chi Minh city(last/ the following/ the previous/ next) day.

2. How much time bởi vì you spend (khổng lồ watch/ watch/ in watching/ watching) TV everyday?

3. I wish I (had/ have/ was having/ am having) enough money to buy a sport car.

4. It seems difficult for me (having/ lớn have/ khổng lồ having/ had) a trip abroad.

5. Nowadays teenagers (used to lớn wear/ used khổng lồ wearing/ get used to wearing/ is used to wearing) jeans when going for a picnic.

6. If you want khổng lồ (apply/ learn/ study/ attend) the course, you must pass the written exam.

7.

Xem thêm: Trường Trung Học Phổ Thông Xuân Đỉnh Hà Nội Tất Cả Những Điều Cần Biết

She advised me (not lớn go out/ dont go out/ lớn go out/ not go out) after dark.